Tarieven

sportmassage en ontspanningsmassage

  • 30 minuten:                              € 30,00
  • 45 minuten:                              € 43,00
  • 60 minuten:                              € 55,00

De eerste afspraak bevat tevens een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek.

taping, bandageren, medical taping na massage

Het tarief is een vanafprijs. Het tarief is afhankelijk van het soort materiaal dat wordt gebruikt. Dit wordt vooraf met de cliënt besproken .

10,00

blessurebehandeling, starttarief (max. behandeltijd 30 minuten)

Deze bestaat voor zover nodig uit: massage, mobiliseren gewrichten, wegnemen triggerpoints, fascia release, oefenadvies, tapen en bandageren. Waar nodig bevat een behandeling een combinatie van de verschillende technieken. Daarom hanteer ik hiervoor één tarief.

Wanneer de behandeling langer duurt dan 30 minuten, geldt aansluitend het tarief van  € 10,00 voor elke 10 minuten of gedeelte daarvan. Het tarief is inclusief eventueel gebruik van sporttape/medical tape.

 

30,00

trainen, (mentaal) coachen en advisering, per uur of op basis van offerte

Het tarief is van toepassing op een eenmalig consult. Bij het opstellen van een maatwerkprogramma ontvangt u een offerte.

Trainen is voor iedereen maatwerk. Na een vrijblijvend gesprek maak ik aan de hand van uw doelstellingen een offerte. Dit kan onder meer zijn voor: indoor en outdoor trainen, maken van een trainingschema, adviseren over trainingsmethodes, mental coaching, combinaties met aanvullende behandelingen, etc.

45,00

uitgebreid blessurepreventief onderzoek

duur circa 3 uur. U wordt op maar liefst 170 punten gemeten (gewicht, vetpercentage; lengte, stand en range of motion van ledematen, gewrichten, pezen, spieren, etc.). Dit onderzoek wordt nooit uitgevoerd bij een specialist, waardoor het heel belangrijke informatie is voor de specialistische behandelingen in een ziekenhuis of paramedisch centrum.

130,00

Analyse blessurepreventief onderzoek incl. advisering

Na het onderzoek krijgt u een uitgebreide analyse van de metingen met daarbij een advies over therapie of doorverwijzing. Geen enkele specialist heeft de tijd om zo'n uitgebreid lichamelijk onderzoek uit te voeren. Uit ervaring blijkt dan ook dat het rapport zeer bruikbaar is voor een specialist bij verder onderzoek en behandeling van uw klachten. 

150,00

Behandeling bij u thuis?

Binnen de kern van Heerde zijn de kosten € 5,00. Woont u buiten Heerde, dan wordt bovenop het basistarief  € 0,25 per kilometer gerekend.

5,00

Intake en onderzoek bij eerste consult

Bestaat uit kennismaking, afnemen anamnese en lichamelijk onderzoek en diverse mobiliteitstests.

15,00

De tarieven zijn van toepassing vanaf 1 januari 2023.

Tot 48 uur voor een afgesproken behandeling kunt u deze nog kosteloos wijzigen of annuleren. Tot 24 uur voor de behandeling wordt 50% van het tarief berekend. Daarna ben ik helaas genoodzaakt het volledige tarief in rekening te brengen.

Ben je 16 jaar of jonger? Neem dan s.v.p. één van je ouders mee.