begeleiding sporters

Van september 2015 t/m april 2016 zijn er weer volleybaltrainingen bij SportZorg Veluwe.

20 x trainen op zondag van 10:00 tot 12:30 uur met een fanatieke groep talentvolle meiden.
 

Van januari 2016 t/m het seizoen 2019-2020 ben ik hoofdcoach geweest bij Vovem'90 dames 1. Een fantastische tijd voor mij. Met een vaste kern is het team gegroeid naar de top van de 3e divisie. Dit laatste jaar speelden onze dochters Rosalie en Merel in het team. Het was prachtig om samen naar de club af te reizen, te trainen en de wedstrijden te spelen. Dat ga ik ontzettend missen. Dit seizoen eindigt abrupt. Het Corona-virus legt ook de sportwereld lam. Met deze sportieve anticlimax zal deze periode voor mij als coach voor altijd een heel mooie herinnering blijven. 

Op 21 september 2014 start de volleybalschool weer met haar trainingen. Dit seizoen trainen de jonge volleybalsters (van 13 t/m 17 jaar) 19 keer van 10:00 tot 12:30 uur op zondagochtend in sportcentrum De Brake in Nunspeet.

De trainingen hebben één doel: elke training actief leren en daarvan een betere volleyballer worden.

SV Dynamo Apeldoorn dames 2

In 2020 startte ik bij SV Dynamo Apeldoorn als trainer/coach van dames 2, als trainer van een talentvol jeugdteam en bij talententrainingen. Daarnaast heb ik de prachtige taak om bij de oudere jeugd de fysieke trainingen te verzorgen. De nieuwe functie van hoofd fysieke training geeft mij de mogelijkheid om een programma op te zetten dat volledig gericht is op het verbeteren van de grondmotorische vaardigheden en het vergroten van de belastbaarheid van de jeugd.

Helaas moet ik na één jaar alweer afscheid nemen van de club. In mijn nieuwe baan als beleidsadviseur sport bij de gemeente Apeldoorn kan ik geen rechtstreekse binding hebben bij een Apeldoornse sportvereniging. Ik wens de club en 'mijn' meiden alle goeds en veel succes toe.